Не просто деруни, а кулінарний шедевр! Секрети приготування хрусткої страви
Легка страва на сніданок для усієї родини

Lеруни/Фото: кадр із відеорецепту emiliya.yevtushenko
Кремзлики, деруни, крумпляники, ріпляники, гуглі, кизлики, кийзлики... Стільки різних імен для однієї й тієї ж страви — натертої смаженої картоплі!
Сьогодні ділимось рецептом, який варто приготувати кожному.
Інгредієнти:
- Яйце не додаємо: у картоплі й так багато крохмалю.
- Борошно — за бажанням: чоловік любить густіші деруни, тому я додаю 2-3 ложки.
- Часник — для пікантності: 3 зубчики додадуть аромату.
- Блендер — наш друг: економить час і сили.
Покроковий рецепт:
- Натираємо: 5-6 картоплин, цибулю і 3 зубчики часнику (можна використовувати блендер).
- Віджимаємо: зайвий сік, щоб деруни не розвалювалися.
- Додаємо: сіль, перець, 2-3 ложки борошна (за бажанням).
- Смажимо: на розігрітій сковороді з олією до золотистої скоринки (смажте деруни на середньому вогні, щоб вони прожарилися всередині).
- Подавайте деруни зі сметаною, зеленню, грибами або улюбленим соусом.
Спробуйте приготувати домашні бургери за 40 грн.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні