ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Запечена картопля з пармезаном: ароматна та хрустка насолода

Рецепти 14:11 - 31 березня 2024

Спробуйте хрустку картоплю із сиром та зеленню

Запечена картопля з пармезаном: ароматна та хрустка насолода

Картопля з сиром/Фото: кадр із відеорецепту emiliya.yevtushenko

Ця страва є чудовим прикладом того, як прості інгредієнти можна перетворити на вишукану та апетитну вечерю. Запечена картопля з пармезаном — це поєднання ніжної м'якоті, хрусткої скоринки та ароматної сирної начинки. Вона неодмінно порадує вас своїм смаком та простотою приготування.

Інгредієнти:

  • 7-8 картоплин.
  • Сіль, паприка, розмарин, приправа до картоплі.
  • 60 г вершкового масла.
  • 50-60 г тертого пармезану.
  • 2 ст. л. оливкової олії.
  • Зелень.

Приготування:

  1. Очистіть картоплю, розріжте її навпіл і на кожній половинці зробіть надрізи.
  2. У мисці змішайте картоплю з сіллю, паприкою, розмарином, вегетою та приправою до картоплі.
  3. Розігрійте духовку до 190-200°C.
  4. На деко вилийте розтоплене вершкове масло та оливкову олію, присипте частиною пармезану та розмарином.
  5. Викладіть картоплю на деко надрізами вниз, зверху присипте рештою пармезану.
  6. Випікайте протягом 40 хвилин у режимі верх/низ.
  7. Увімкніть режим обдуву та випікайте ще 10 хвилин для отримання рум'яної хрусткої скоринки.
  8. Дістаньте картоплю з духовки, присипте зеленню та насолоджуйтесь ароматною та хрусткою стравою!

Поради:

  • Для більш насиченого смаку можете додати до картоплі подрібнений часник або інші трави за вашим смаком.
  • Замість пармезану можна використовувати будь-який твердий сир.

Спробуйте приготувати домашні бургери за 40 грн.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин