ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неперевершене м'ясо по-тайськи, яке підкорить серця ваших гостей

Рецепти 10:53 - 02 квітня 2024

Пікантний смак цієї страви не захочеться перебивати

Неперевершене м'ясо по-тайськи, яке підкорить серця ваших гостей

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти

М’ясо, приготоване таким чином, виходить м’яке та ніжне. Його смак підкреслюється перчиком та приправами.

Що треба:

  • М'ясо
  • Перчик солодкий
  • Молоко
  • Каррі
  • Соус соєвий
  • Сіль за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

Наріжте м’ясо тоненькими смужками. Перець подрібніть так, як ви любите. Розігрійте сковорідку чи казанчик, налийте в посуд олію і закладіть м’ясо. Трішки обсмажте і протушіть у власному соку. Коли рідина випарується, залийте молоко та поставте на повільний газ. Тушіть поки молоко не випарується. Далі закладіть перець і продовжуйте готувати. Наступними додайте карі, соєвий соус та сіль. Тушіть до готовності ще трішки.

В якості гарніру до страви найбільше підходить рис.Можна також спробувати гречку чи пасту.

Раніше ми писали, як приготувати українські нудлі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин