Неперевершене м'ясо по-тайськи, яке підкорить серця ваших гостей
Пікантний смак цієї страви не захочеться перебивати

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
М’ясо, приготоване таким чином, виходить м’яке та ніжне. Його смак підкреслюється перчиком та приправами.
Що треба:
- М'ясо
- Перчик солодкий
- Молоко
- Каррі
- Соус соєвий
- Сіль за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
Наріжте м’ясо тоненькими смужками. Перець подрібніть так, як ви любите. Розігрійте сковорідку чи казанчик, налийте в посуд олію і закладіть м’ясо. Трішки обсмажте і протушіть у власному соку. Коли рідина випарується, залийте молоко та поставте на повільний газ. Тушіть поки молоко не випарується. Далі закладіть перець і продовжуйте готувати. Наступними додайте карі, соєвий соус та сіль. Тушіть до готовності ще трішки.
В якості гарніру до страви найбільше підходить рис.Можна також спробувати гречку чи пасту.
Раніше ми писали, як приготувати українські нудлі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!