Ідеальна грибна підлива, яка підійде до всіх гарнірів
Особливо смакує з картоплею, варениками та голубцями

Фото з pexels.com
Ця підлива готується всього 40 хвилин. Із вказаних інгредієнтів у вас вийде 1 літр смачної рідини.
Що треба:
- 80 г сухих грибів
- 250 г цибулі
- 2 ст.л борошна
- 150-200 г сметани(15%)
- 500 мл. молока
- 1 ст.л паприки, сіль, перець
- 40 мл. олії
- 100-150 мл води
Приготування:
Залийте окропом сухі гриби і лишіть на 15 хв. Потім воду злийте, а гриби наріжте невеликими шматками. Влийте в сковорідку олію, додайте цибулю, і на середньому вогні обсмажте 6 хвилин. Додайте гриби, перемішайте і готуйте ще 10 хв.При потребі періодично доливайте води.
В тарілку всипте борошно, додайте сметану, сіль, перець і перемішайте. Долийте молоко і вимішайте. Далі перелийте молочну масу в сковорідку, розмішайте все в однорідну суміш, накрийте кришкою і готуйте близько 5-6 хв, до легкого загустіння.
Раніше ми писали, як приготувати надихаючий суп із скумбрії.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!