Це обов'язково варто спробувати: рецепт печінкових оладок з морквою
Вони стануть однією з кращих страв з печінкою

Рецепт печінкових оладок з морквою / Фото: Pixabay
Навіть якщо ви не любите печінку, цей рецепт може змінити вашу думку.
Вам знадобиться:
- кілограм курячої печінки
- 2 середні морквини
- 100 г борошна
- 2 яйця
- 5 г розпушувача
- 5-6 гілочок петрушки
- сіль та перець на смак
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- Очистьте печінку від жиру та плівок. Помийте та почистьте моркву. Перекрутіть все на м'ясорубку (сітка має бути великою або середньою).
- До перекручених моркви та печінки додайте яйця, розпушувач, зелень, сіль та перець, борошно. Все ретельно перемішайте.
- Розігрійте пательню та додайте олію. Викладіть печінкові оладки на сковорідку розміром десь зі столову ложку. Обсмажте з двох сторін до золотистості.
Нещодавно ми ділилися рецептом гречки по-царськи.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні