Рецепт печені в глечиках: блогерка розкрила секрет приготування ідеальної страви
Для приготування достатньо підготувати продукти, нарізати на шматочки, викласти в горщики і відправити їх запікатися

Блогерка показала, як приготувати печінку в глечиках / Фото: instagram/vistovska_cooking
Печеня в горщиках по-домашньому - це страва, яка поєднує в собі поживність і зручність подачі. Готуючись у закритій кераміці, вона зберігає всі вітаміни та мікроелементи, що робить її не тільки смачною, а й корисною для здоров'я.
Така страва ідеально підходить для сімейної вечері, адже вона забезпечує збалансоване харчування, містить повільні вуглеводи та білки, необхідні для відновлення сил та енергії. Крім того, печеню в горщиках легко адаптувати під будь-які дієтичні вподобання, додаючи різноманітні овочі, злаки або обрані види м'яса.
Інгредієнти
- М'ясо — свинина або телятина;
- Картопля;
- Гриби;
- Цибуля;
- Олія;
- Сіль, перець;
- Лавровий лист;
- Зелень.
Для соусу:
- Сметана;
- Майонез;
- Часник;
- Сіль.
Рецепт печені в глечиках
- Наріжте всі продукти для приготування смачної печені. Викладіть так, як показала блогерка на відео.
- Далі відправте горщики з вмістом у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
- Щойно помітите, що в горщиках почався процес закипання, готуйте ще 1,5 години при 160 градусах.
- Полийте кожен глечик приготованим соусом, притрусіть улюбленою зеленню і дайте їм постояти в духовці ще 10 хвилин. Смачного!
Також рекомендуємо обов'язково спробувати забуту страву з української кухні. Зберігайте рецепт цвіклі з буряка та потіште близьких дивовижною стравою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!