ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт печені в глечиках: блогерка розкрила секрет приготування ідеальної страви

Рецепти 19:00 - 08 квітня 2024

Для приготування достатньо підготувати продукти, нарізати на шматочки, викласти в горщики і відправити їх запікатися

Блогерка показала, як приготувати печінку в глечиках / Фото: instagram/vistovska_cooking

Блогерка показала, як приготувати печінку в глечиках / Фото: instagram/vistovska_cooking

Печеня в горщиках по-домашньому - це страва, яка поєднує в собі поживність і зручність подачі. Готуючись у закритій кераміці, вона зберігає всі вітаміни та мікроелементи, що робить її не тільки смачною, а й корисною для здоров'я.

Така страва ідеально підходить для сімейної вечері, адже вона забезпечує збалансоване харчування, містить повільні вуглеводи та білки, необхідні для відновлення сил та енергії. Крім того, печеню в горщиках легко адаптувати під будь-які дієтичні вподобання, додаючи різноманітні овочі, злаки або обрані види м'яса.

Інгредієнти

  • М'ясо — свинина або телятина;
  • Картопля;
  • Гриби;
  • Цибуля;
  • Олія;
  • Сіль, перець;
  • Лавровий лист;
  • Зелень.

Для соусу:

  • Сметана;
  • Майонез;
  • Часник;
  • Сіль.

Рецепт печені в глечиках

  1. Наріжте всі продукти для приготування смачної печені. Викладіть так, як показала блогерка на відео.
  2. Далі відправте горщики з вмістом у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  3. Щойно помітите, що в горщиках почався процес закипання, готуйте ще 1,5 години при 160 градусах.
  4. Полийте кожен глечик приготованим соусом, притрусіть улюбленою зеленню і дайте їм постояти в духовці ще 10 хвилин. Смачного!

Також рекомендуємо обов'язково спробувати забуту страву з української кухні. Зберігайте рецепт цвіклі з буряка та потіште близьких дивовижною стравою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин