Дуже проста і водночас пікантна закуска з рибних консервів
Впорається навіть дитина

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Закуска виходить смачна та корисна. Риба чудово поєднується з овочами.
Що треба:
- 1 банка будь-яких рибних консервів
- 1 маленька сира морква
- 1 кисле яблуко;
- 1-2 ст. л. дрібно нарізаної цибулі;
- зелень
- сіль та перець
- майонез чи сметана
- 3 помідори.
Приготування:
Натріть моркву на дрібній чи середній тертці. Почистіть яблуко і також натріть. Рибу відокремте від кісток та розімніть виделкою.
Складіть у миску консерви, яблуко, моркву, цибулю, нарізану зелень, посоліть, поперчіть, заправте сметаною чи майонезом і перемішайте.
Помідори наріжте на слайси. Кільця мають бути тонкі. Краще використовувати овочі сорту "сливка". Викладіть помідори на блюдо. Зверху накладіть рибно-овочеву масу. Прикрасьте закуску зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати апетитну картопляну запіканку з куркою, ананасом та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!