Курячі "бомбочки", які стануть головною принадою вашого столу
Ароматні та нереально смачні

Фото з ТГ-каналу Український кулінар | Рецепти
Ця страва виглядає цікаво і небанально. А ще вона ну дуже смачна.
Що треба:
- Куряче філе - 500 г
- Гриби - 300 г
- Сир - 70 г
- Вершки – 3 ст. л.
- Цибуля - 1 шт.
- Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Гриби наріжте кубиками і обсмажте на олії з подрібненою цибулею. Посоліть та поперчіть уже в кінці. До грибів додайте натертий сир та вершки, перемішайте
Куряче філе відбийте, посоліть, поперчіть. У центр покладіть грибний фарш, згорніть, надавши форму "бомбочки". Якщо буде погано триматися, заколіть зубочистками. Загорніть вироби у фольгу, змащену олією.
Запікайте в духовці при температурі 200 °С 30 хвилин. Після цього зніміть фольгу і дайте підрум'янитися "бомбочкам" ще 5-10 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати суп з печерицями, броколі та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!