Яскрава прикраса святкового столу: готуємо морквяний рулет з сиром
Яскраву на вигляд і неймовірно ніжну на смак закуску вам захочеться приготувати ще не раз

Закусочний рулет із моркви: рецепт простої страви для свят і в будні/Фото: скріншот
Пропонуємо приготувати закуску з моркви і це не морква по-корейськи, яка багатьом спала на думку. Рецептів смачних страв для святкового столу з цього овочу набагато більше. Наприклад, морквяний закусочний рулет, рецептом якого українська кулінарна блогерка.
Рецепт морквяного рулету: інгредієнти
- морква очищена - 600 гр
- яйця - 5 шт.
- сир вершковий (Філадельфія) - 300 гр
- сіль - 1 ч. л.
- перець чорний мелений
- кріп – пучок
- олія для смаження
Спосіб приготування морквяного рулету:
- Натерти на дрібну тертку миту моркву. Обсмажити моркву на олії зі шматочком вершкового масла, додавши сіль та перець до м’якого стану. Перекласти в миску для охолодження до кімнатної температури.
- Білки відділити від жовтків обережно. Білки збити до стійкої та пишної піни. Жовтки додати до моркви та перемішати. Моркву вмішати в білки збиті в 2 етапи та перемішати лопаткою до однорідності.
- Випікаємо морквяний бісквіт. На пергамент викладаємо морквяне тісто, вирівняти та перекласти в розігріту до 180 г градусів духовку приблизно 15 хвилин. Готовий рулет охолодити 10 хвилин.
- Вершковий сир перемішати з дрібно нарізаним кропом. Бісквіт викласти на харчову плівку, зняти пергамент, викласти начинку та завернути рулет. Загорнути в харчову плівку та перекласти в іншу холодильник.
Салат з картоплею покорив TikTok і став новим кулінарним трендом. Ця страва складається зі смачних та корисних овочів та картоплі, приготованої у особливий спосіб.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні