ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Так ви ще не готували: яєчня в листковому тісті

Рецепти 16:43 - 11 квітня 2024

Найкращий сніданок, який можна уявити

Так ви ще не готували: яєчня в листковому тісті

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись

Яєчня в листковому тісті дуже зручна для споживання. Її можна взяти з собою на роботу.

Що треба:

  • лист листкового тіста — 1 шт.
  • яйце — 6 шт.
  • печериці / гливи — 200 г.
  • шинка / відварене м’ясо — 200 г.
  • сир— 100 г.
  • кріп — пучок
  • вершкове масло — 1 ст. л.
  • яйце — для змащування

Приготування:

У сковороді обсмажте гриби. Шинку чи м’ясо наріжте на кубики. Додайте до грибів і смажте ще близько 3 хвилин.

Сир натріть на тертці, а кріп дрібно наріжте. Яйця збийте окремо, а потім перемішайте з сиром і зеленню.Залийте цією сумішшю гриби з м’ясом і готуйте, помішуючи, близько 4 хвилин. Посоліть і поперчіть.

Листкове тісто тонко розкачайте. З боків зробіть надрізи ножем. У центр викладіть начинку. Сплетіть косичку з вільних кінців тіста. Змастіть збитим яйцем і випікайте в розігрітій до 190°C духовці 20-25 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати буженину з курячої грудки.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин