Так ви ще не готували: яєчня в листковому тісті
Найкращий сніданок, який можна уявити

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Яєчня в листковому тісті дуже зручна для споживання. Її можна взяти з собою на роботу.
Що треба:
- лист листкового тіста — 1 шт.
- яйце — 6 шт.
- печериці / гливи — 200 г.
- шинка / відварене м’ясо — 200 г.
- сир— 100 г.
- кріп — пучок
- вершкове масло — 1 ст. л.
- яйце — для змащування
Приготування:
У сковороді обсмажте гриби. Шинку чи м’ясо наріжте на кубики. Додайте до грибів і смажте ще близько 3 хвилин.
Сир натріть на тертці, а кріп дрібно наріжте. Яйця збийте окремо, а потім перемішайте з сиром і зеленню.Залийте цією сумішшю гриби з м’ясом і готуйте, помішуючи, близько 4 хвилин. Посоліть і поперчіть.
Листкове тісто тонко розкачайте. З боків зробіть надрізи ножем. У центр викладіть начинку. Сплетіть косичку з вільних кінців тіста. Змастіть збитим яйцем і випікайте в розігрітій до 190°C духовці 20-25 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати буженину з курячої грудки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!