Солодко, соковито, незвично: курячі шашлички з персиком просто збивають з ніг
Приготуйте та зловіть незабутнє задоволення!

Солодко, соковито, незвично: курячі шашлички з персиком просто збивають з ніг/Фото: przepisy.pl
Соковита курка в поєднанні з карамелізованими персиками створює баланс між солоним і солодким. Легкий димний присмак підсилює фруктову нотку, роблячи страву ще більш апетитною. Такі шашлички ідеально підійдуть для романтичної вечері або літнього пікніка.
Що треба:
- курячі грудки - 600 грамів
- Приправа до курки - 2 столові ложки
- банка персиків - 1 штука
- натуральний йогурт - 200 мілілітрів
- лимон - 0,5 штуки
Приготування:
Видавіть сік з половини лимона. Наріжте промиті та обсушені грудки невеликими квадратними шматочками. Змішайте курку з йогуртом, приправою для курки Golden Chicken та лимонним соком. Накрийте кришкою та поставте в холодильник приблизно на 3 години. Злийте воду з персиків у друшляку та наріжте шматочками трохи більшими за м’якоть.
Нанижіть на шпажки, по черзі, шматочки курки та персиків. Смажте шампури на грилі, періодично перевертаючи їх.
Ці шашлички також виходять дуже смачними зі свіжими персиками. Особливо, якщо у вас є надлишок цих фруктів з власного саду, ви можете використовувати їх навіть зі шкіркою. Це надає аромату всій страві, і персик не так сильно тане, шкірка добре його тримає.
До страви добре пасує рис із зеленню, булгур, кускус або легкий овочевий салат. Із соусів підійде йогуртовий з м’ятою, медово-гірчичний або соус барбекю.
Раніше ми писали про те, як приготувати пельмені з картопляною начинкою та травами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!