ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

15-хвилинний вершковий кокосовий курячий суп з локшиною

Рецепти 13:16 - 01 серпня 2025

Це диво, приготоване в одній каструлі, поєднує домашній затишок супу з локшиною та екзотичні смаки тайської кухні

Ви можете регулювати гостроту на свій смак, замінити курку креветками

Ви можете регулювати гостроту на свій смак, замінити курку креветками

Повноцінний обід усього за 15 хвилин з мінімальними зусиллями – це диво, яке готується в одній каструлі, поєднує домашній затишок супу з локшиною та екзотичні смаки тайської кухні. Він ідеально підходить для напружених буднів або коли хочеться чогось ситного, але бракує часу чи сил на готування. Універсальність робить цей рецепт особливо привабливим у метушливі будні. Ви можете регулювати гостроту за власним смаком, замінити курку на креветки, якщо бажаєте, або додати додаткові овочі зі свого овочевого кошика. Рецепт розрахований на дві щедрі порції – ідеально для затишної вечері на двох, або ж одну порцію можна залишити на обід наступного дня.

Інгредієнти:

  • 2 банки кокосового молока по 270 мл
  • 1/2 x 400 г упаковки локшини удон Coles Asia
  • 150 г баттернату від Coles Kitchen, нарізаного кубиками
  • 1 невеликий червоний перець, тонко нарізаний
  • 1 морква, тонко нарізана по діагоналі
  • 1 пучок брокколіні, нарізаний на три частини
  • Шматочок свіжого імбиру довжиною 1 см, тонко нарізаний
  • 2 ст. л. ніжного арахісового масла
  • 2 ст. л. тайської суміші спецій Coles Takeaway
  • 100 г (1 склянка) подрібненої вареної курки
  • 1 ст. л. кунжутної олії
  • 375 мл (1 1/2 склянки) курячого бульйону
  • 25 г (1/3 склянки) паростків квасолі
  • Листя базиліку для подачі
  • 1 ст. л. гострої олії чилі

Готуємо: Крок 1

Налийте 2 столові ложки кокосового молока в невелику миску. Покладіть локшину, баттернат, перець, моркву, брокколіні та імбир у велику глибоку сковороду. Додайте зверху арахісове масло, суміш спецій, курку та кунжутну олію. Залийте бульйоном і рештою кокосового молока.

Крок 2

Накрийте кришкою та доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть під кришкою 8 хвилин або до готовності овочів. Перемішайте.

Крок 3

Розкладіть локшину по тарілках. Зверху посипте паростками квасолі та базиліком. Перед подачею полийте залишками кокосового молока та олією чилі. Подивіться наше покрокове відео нижче, щоб дізнатись, як приготувати наш 15-хвилинний вершковий суп з локшиною, куркою та кокосовим молоком.

Курячий фарш з кіма-карі.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин