15-хвилинний вершковий кокосовий курячий суп з локшиною
Це диво, приготоване в одній каструлі, поєднує домашній затишок супу з локшиною та екзотичні смаки тайської кухні

Ви можете регулювати гостроту на свій смак, замінити курку креветками
Повноцінний обід усього за 15 хвилин з мінімальними зусиллями – це диво, яке готується в одній каструлі, поєднує домашній затишок супу з локшиною та екзотичні смаки тайської кухні. Він ідеально підходить для напружених буднів або коли хочеться чогось ситного, але бракує часу чи сил на готування. Універсальність робить цей рецепт особливо привабливим у метушливі будні. Ви можете регулювати гостроту за власним смаком, замінити курку на креветки, якщо бажаєте, або додати додаткові овочі зі свого овочевого кошика. Рецепт розрахований на дві щедрі порції – ідеально для затишної вечері на двох, або ж одну порцію можна залишити на обід наступного дня.
Інгредієнти:
- 2 банки кокосового молока по 270 мл
- 1/2 x 400 г упаковки локшини удон Coles Asia
- 150 г баттернату від Coles Kitchen, нарізаного кубиками
- 1 невеликий червоний перець, тонко нарізаний
- 1 морква, тонко нарізана по діагоналі
- 1 пучок брокколіні, нарізаний на три частини
- Шматочок свіжого імбиру довжиною 1 см, тонко нарізаний
- 2 ст. л. ніжного арахісового масла
- 2 ст. л. тайської суміші спецій Coles Takeaway
- 100 г (1 склянка) подрібненої вареної курки
- 1 ст. л. кунжутної олії
- 375 мл (1 1/2 склянки) курячого бульйону
- 25 г (1/3 склянки) паростків квасолі
- Листя базиліку для подачі
- 1 ст. л. гострої олії чилі
Готуємо: Крок 1
Налийте 2 столові ложки кокосового молока в невелику миску. Покладіть локшину, баттернат, перець, моркву, брокколіні та імбир у велику глибоку сковороду. Додайте зверху арахісове масло, суміш спецій, курку та кунжутну олію. Залийте бульйоном і рештою кокосового молока.
Крок 2
Накрийте кришкою та доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть під кришкою 8 хвилин або до готовності овочів. Перемішайте.
Крок 3
Розкладіть локшину по тарілках. Зверху посипте паростками квасолі та базиліком. Перед подачею полийте залишками кокосового молока та олією чилі. Подивіться наше покрокове відео нижче, щоб дізнатись, як приготувати наш 15-хвилинний вершковий суп з локшиною, куркою та кокосовим молоком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!