Надпросто і швидко: лазанья в мультиварці із соусом бешамель
Можна давати дітям у віці від року

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Ця страва дуже просто готується. Ви зможете впоратися навіть після напруженого робочого дня.
Що треба:
- цибуля - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- томатна паста - 4 ст. л.
- фарш - 1 кг.
- листи для лазаньї
- оливкова олія - 2 ст. л.
- сир пармезан - 50 г.
Для соусу бешамель:
- борошно - 2 ст. л.
- молоко - 2 ст. л.
- вершкове масло - 2 ст. л.
- мускатний горіх - дрібка
Приготування:
Обсмажте цибулю на оливковій олії протягом 3-5 хвилин, до неї додайте моркву. Смажте ще 3-5 хвилин. Додайте фарш. Перемішайте і смажте ще хвилин 5, додайте томатну пасту.
У каструльці з товстим дном розтопіть вершкове масло. Влийте молоко і, помішуючи, додайте просіяне борошно. Готуйте так хвилин 10, поки рідина не стане густіти. В кінці додайте мускатний горіх.
На дно чаші мультиварки налийте трохи соусу, далі викладіть листи лазаньї. Далі знову налийте соус, викладіть фарш, сир і лазанью. Верхнім шаром має йти сир. Випікайте в мультиварці на режимі "Випічка" 30 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати сирно-банановий мус, який зробить ваш день світлим та солодким.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!