Класичний фастфуд: рецепт корндогу
Смачна сосиска в кукурудзяному клярі

Рецепт корндога / Фото: Freepik
Хоча страва ця не надто дієтична, іноді можна її собі дозволити.
Вам знадобиться:
- 100 г пшеничного борошна
- 100 г кукурудзяного борошна
- столова ложка цукру
- столова ложка меленої паприки
- чайна ложка соди без гірки
- чайна ложка розпушувача без гірки
- пів чайної ложки солі
- яйце
- 200 мл молока
- сосиски
- олія для фритюру
Спосіб приготування:
- Для кляру змішайте усі сухі інгредієнти. Пересипте їх у чашу для збивання. Додайте яйце та половину молока. У процесі збивання додайте молоко, яке залишилося. Кляр має бути схожий за консистенцією на тісто для оладок.
- Нанизуйте сосиски на шпажки. Нагрійте в каструлі достатньо олії. Орієнтуйтеся на свою каструлю та довжину сосисок.
- Повністю занурте сосиску в кляр. Дайте стекти зайвому та обсмажте. У процесі обсмажування час від часу крутіть сосиску, щоб вона рівномірно просмажувалась. Смажте до золотистості. Зробіть так з усіма сосисками.
- Корндоги викладіть на паперовий рушник. Подавайте з кетчупом та гірчицею.
Нещодавно ми ділилися рецептом вафель з фаршем.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні