Спробуйте щось небуденне: феттучіне з курячим філе та зеленим горошком
Ця страва підійде в якості обіду чи вечері

Фото з ТГ-канала Український кулінар | Рецепти
Феттучіне за цим рецептом має ніжний смак з нотками лимону. Щось звичне і пікантне водночас.
Що треба:
- Феттучіне 400 г
- Куряче філе 2 шт.
- Свіжий або морожений горошок до смаку
- Великий лимон 1 шт.
- Часник 1–2 зубчики
- Вершки 200–300 мл
Приготування:
Поріжте куряче філе і обсмажте на оливковій олії до середньої рум'яності 4-5 хвилин. Це зручно і ефективно робити порціями.
З лимона теркою зніміть цедру та вичавіть 2 ст. л. лимонного соку. Додайте лимонний сік, рубаний часник, цедру, сіль та перець до м'яса, зменшіть вогонь до мінімуму та готуйте ще 10 хвилин. Додайте вершки, збільшіть вогонь і дайте загуснути.
Якщо горошок заморожений, замочіть його в окропі на 5 хвилин. Додайте його в готовий соус. Далі додайте феттучіне.
Раніше ми писали, як приготувати сиркове суфле з бананом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!