ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуватимете лише так: рецепт свинячих ребер барбекю

Рецепти 16:50 - 25 квітня 2024

Вони просто тануть у роті

Готуватиме лише так: рецепт свинячих ребер барбекю

Рецепт свинячих ребер барбекю/Фото: istockphoto

Готуємо неймовірні реберця барбекю, які просто тануть у роті. Спробуйте саме цей рецепт і відтепер готуватимете їх лише так.

Інгредієнти:

  • свинячі ребра 1-1.2 кг
  • 100-150 г міцної гірчиці
  • сіль, перець, суміш спецій до м’яса

Для соусу

  • 120 г рідкого меду
  • 120 г соусу Барбекю

Спосіб приготування:

  • ребра вимийте, очистіть від плівки, і змастіть добрячим шаром міцної гірчиці з обох боків, бо вона має дуже насичений смак
  • присипте сіллю, перцем і готовою сумішшю спецій "до м’яса" з обох боків. Лишіть маринуватись мінімум на 3-4 години в холодильнику.
  • дістаньте з холодильника, замотайте у фольгу, і відправте в духовку, при 160С на 2.5-3 години.
  • для соусу змішайте розтоплений мед і соус Барбекю.
  • дістаємо ребра, розмотайте з фольги. Змастіть добрячим шаром соусу, і запікайте при 210С в режимі "гриль" 15хв. Дістаньте, переверніть, змастіть іншу сторону соусом і готуйте ще 15 хв.

Спершу запечіть зі сторони кісток, а після зі сторони м’яса, так соус краще просочиться. Рекомендую спробувати соус Барбікю зі сливою — він дуже класно поєднується із ребрами. Всім смачного.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт пухкої паски на вершках.

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин