Готуватимете лише так: рецепт свинячих ребер барбекю
Вони просто тануть у роті

Рецепт свинячих ребер барбекю/Фото: istockphoto
Готуємо неймовірні реберця барбекю, які просто тануть у роті. Спробуйте саме цей рецепт і відтепер готуватимете їх лише так.
Інгредієнти:
- свинячі ребра 1-1.2 кг
- 100-150 г міцної гірчиці
- сіль, перець, суміш спецій до м’яса
Для соусу
- 120 г рідкого меду
- 120 г соусу Барбекю
Спосіб приготування:
- ребра вимийте, очистіть від плівки, і змастіть добрячим шаром міцної гірчиці з обох боків, бо вона має дуже насичений смак
- присипте сіллю, перцем і готовою сумішшю спецій "до м’яса" з обох боків. Лишіть маринуватись мінімум на 3-4 години в холодильнику.
- дістаньте з холодильника, замотайте у фольгу, і відправте в духовку, при 160С на 2.5-3 години.
- для соусу змішайте розтоплений мед і соус Барбекю.
- дістаємо ребра, розмотайте з фольги. Змастіть добрячим шаром соусу, і запікайте при 210С в режимі "гриль" 15хв. Дістаньте, переверніть, змастіть іншу сторону соусом і готуйте ще 15 хв.
Спершу запечіть зі сторони кісток, а після зі сторони м’яса, так соус краще просочиться. Рекомендую спробувати соус Барбікю зі сливою — він дуже класно поєднується із ребрами. Всім смачного.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт пухкої паски на вершках.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні