Дуже гарний печінковий рулетик з яскравою начинкою
Ця страва може бути як святковою, так і буденною

Фото з ТГ-каналу Мама, я Голодний|Підписатись
Рулетик готується просто і достатньо швидко. А коли знаєш, що поласуєш смакотою, то ще і з натхненням.
Що треба:
- печінка - 500 г.
- яйце - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- спеції - за смаком
- борошно - 2 ст. л.
Начинка:
- цибуля - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- яйце - 1 шт.
- сир твердий- 30 г.
- зелень - 20 г.
- сметана - 1 ст. л.
- салат - 10 г.
Приготування:
У блендері змішайте печінку, цибулю, спеції та борошно. У вас має вийти рідке тісто як на млинці. Посмажте з нього млинці з 2х боків по 1,5 хвилини. Має вийти 4 штуки.
Для першої начинки посмажте цибулю і моркву, трішки посоліть. Для другої начинки відваріть яйця. Яйця і сир натріть на тертці, додайте подрібнену зелень і сметану, добре перемішайте.
Млинці викладіть внахлест, на половину намажте яєчно-сирну начинку, покладіть на край 3 листочки салату. На другу половину викладіть цибулю з морквою. Згорніть рулетик і розріжте його на порції.
Раніше ми писали, як приготувати томатний суп із копченою грудинкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!