ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пікантні м'ясні рулетики зі свинини

Рецепти 15:45 - 28 квітня 2024

Відеорецепт смачних рулетиків допоможе урізноманітнити меню

Пікантні м'ясні рулетики зі свинини

Пікантні м'ясні рулетики зі свинини / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Ці м’ясні рулетики зі свинини прикрасять святкове меню чи урізноманітнять щоденне. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти на 6 шт:

  • 800 г свинини (биток)
  • 2 ст л сметани
  • 0,5 ч л солі
  • 1-2 ч л приправи «До мʼяса»

Начинка:

  • 300 г печериць
  • 2 ст л олії
  • 1 велика цибулина
  • 100 солоних огірків
  • сіль, перець за смаком
  • 2 ч л суміші сушеної зелені
  • 100 г сиру

Приготування:

  1. М’ясо нарізаємо пластинками завтовшки приблизно 12 мм. Накриваємо плівкою і дуже добре відбиваємо з двох сторін до товщини приблизно 3-4 мм.
  2. Сметану змішуємо з сіллю і приправою до м’яса. Змащуємо м’ясо цією сумішшю, накриваємо плівкою і залишаємо на 30 — 60 хвилин.
  3. Готуємо начинку. На сухі розігрітій пательні тушкуємо нарізані печериці до випаровування вологи. Потім додаємо олію і нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Додаємо нарізані солоні або мариновані огірки, сіль, перець і суміш сушеної зелені IRIS. Тушкуємо ще 2-3 хвилинки.
  5. Пересипаемо в миску, охолоджуємо і додаємо натертий сир.
  6. На кожну пластинку м’яса викладаємо начинку, загортаємо краї і скручуємо рулетиком. Також на цьому етапі рулетик можна закріпити зубочисткою, я цього не робила.
  7. На невеликій кількості олії на сильному вогні обсмажуємо рулетики з усіх сторін, щоб запечатати сік. Перекладаємо у форму для запікання, накриваємо фольгою і запікаємо при температурі 180 ° 15 хвилин.
  8. Посипаємо натертим сиром і запікаємо ще 10 — 15 хвилин без фольги.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом ідеального сніданку для всієї родини: бундашки з сосисками за 5 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин