Пікантні м'ясні рулетики зі свинини
Відеорецепт смачних рулетиків допоможе урізноманітнити меню

Пікантні м'ясні рулетики зі свинини / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Ці м’ясні рулетики зі свинини прикрасять святкове меню чи урізноманітнять щоденне. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти на 6 шт:
- 800 г свинини (биток)
- 2 ст л сметани
- 0,5 ч л солі
- 1-2 ч л приправи «До мʼяса»
Начинка:
- 300 г печериць
- 2 ст л олії
- 1 велика цибулина
- 100 солоних огірків
- сіль, перець за смаком
- 2 ч л суміші сушеної зелені
- 100 г сиру
Приготування:
- М’ясо нарізаємо пластинками завтовшки приблизно 12 мм. Накриваємо плівкою і дуже добре відбиваємо з двох сторін до товщини приблизно 3-4 мм.
- Сметану змішуємо з сіллю і приправою до м’яса. Змащуємо м’ясо цією сумішшю, накриваємо плівкою і залишаємо на 30 — 60 хвилин.
- Готуємо начинку. На сухі розігрітій пательні тушкуємо нарізані печериці до випаровування вологи. Потім додаємо олію і нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
- Додаємо нарізані солоні або мариновані огірки, сіль, перець і суміш сушеної зелені IRIS. Тушкуємо ще 2-3 хвилинки.
- Пересипаемо в миску, охолоджуємо і додаємо натертий сир.
- На кожну пластинку м’яса викладаємо начинку, загортаємо краї і скручуємо рулетиком. Також на цьому етапі рулетик можна закріпити зубочисткою, я цього не робила.
- На невеликій кількості олії на сильному вогні обсмажуємо рулетики з усіх сторін, щоб запечатати сік. Перекладаємо у форму для запікання, накриваємо фольгою і запікаємо при температурі 180 ° 15 хвилин.
- Посипаємо натертим сиром і запікаємо ще 10 — 15 хвилин без фольги.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом ідеального сніданку для всієї родини: бундашки з сосисками за 5 хвилин.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні