Здобна та надзвичайно волога: рецепт паски із сухофруктами
Готуємось до свята!

Рецепт вологої паски/Фото: скрін
Великодні свята все ближче і ближче, настав час приготувати смачну домашню паску. Що для цього потрібно – розповіла фудблогер Вікторія Панасюк.
Інгредієнти
Опара
- 200 мл молока
- 1 ст.л. цукру
- 1 ст.л. борошна
- 40 г пресованих дріжджів
Тісто
- 2 яйця
- 2 жовтка
- 180 г цукру
- 20 г ванільного цукру
- 0,5 ч.л. солі
- 500-520 г борошна
- 150 г вершкового масла 82%
- 200 г сухофруктів
- 50 мл рому для замочування родзинок
- 1 ст.л. рому для тіста
- 10 мл олії для змащування рук, коли будете накладати паску в форми
- 10 мл молока для змащування пасок
Глазур
- 1 білок
- 120 г цукрової пудри
- 1 ст.л. лимонного соку
Спосіб приготування
Джерело:
Вікторія Панасюк
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні