ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Це має спробувати кожен: рецепт заварної паски з витікаючою серединкою

Рецепти 20:10 - 29 квітня 2024

Такі пасочки хочеться зʼїсти одразу всі

Це має спробувати кожен: рецепт заварної паски з витікаючою серединкою

Рецепт заварної паски з витікаючою серединкою/Фото: скрін

Нереально смачні заварні пасочки з витікаючою серединою. Цим рецептом ви точно здивуєте своїх рідних та гостей. Такі пасочки хочеться зʼїсти одразу всі, стриматися важко.

Інгредієнти:

Заварна основа:

  • молоко 125 г.
  • борошно 30 г.

Заливаємо борошно кипʼяченим молоком, добре перемішуємо і залишаємо охолонути до кімнатної температури.

Опара:

  • молоко 125 г.
  • цукор 1 ст.л
  • дріжджі 40 г.
  • борошно 1 ст.л

До теплого молока додаємо дріжджі, перемішуємо до розчинення.Потім всипаємо цукор, борошно, ще раз перемішуємо і залишаємо в теплі на 15-20 хв.

Тісто:

  • яйця 2 шт.
  • жовтки 3 шт.
  • цукор 150 г.
  • борошно 550 г.
  • вершкове масло 100 г.

Яйця збиваємо з цукром у дуже пишну масу, додаємо заварну основу, опару і все перемішуємо.

Поступово просіюємо борошно, в кінці додаємо мʼяке масло і замішуємо тісто мінімум 10 хв (або руками, або міксером).

Залишаємо в теплі піднятись, потім викладаємо у форми, ще раз залишаємо піднятись і ставимо випікати при температурі 180 градусів 30 хв до сухого сірника.

Коли охолонуть, виймаємо серединку і м'якуш та наповнюємо улюбленим згущеним молоком (чим більше, тим смачніше). Прикрашаємо і коли застигне глазур можемо смакувати.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт шоколадних яєць до Великодня.

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин