Це має спробувати кожен: рецепт заварної паски з витікаючою серединкою
Такі пасочки хочеться зʼїсти одразу всі

Рецепт заварної паски з витікаючою серединкою/Фото: скрін
Нереально смачні заварні пасочки з витікаючою серединою. Цим рецептом ви точно здивуєте своїх рідних та гостей. Такі пасочки хочеться зʼїсти одразу всі, стриматися важко.
Інгредієнти:
Заварна основа:
- молоко 125 г.
- борошно 30 г.
Заливаємо борошно кипʼяченим молоком, добре перемішуємо і залишаємо охолонути до кімнатної температури.
Опара:
- молоко 125 г.
- цукор 1 ст.л
- дріжджі 40 г.
- борошно 1 ст.л
До теплого молока додаємо дріжджі, перемішуємо до розчинення.Потім всипаємо цукор, борошно, ще раз перемішуємо і залишаємо в теплі на 15-20 хв.
Тісто:
- яйця 2 шт.
- жовтки 3 шт.
- цукор 150 г.
- борошно 550 г.
- вершкове масло 100 г.
Яйця збиваємо з цукром у дуже пишну масу, додаємо заварну основу, опару і все перемішуємо.
Поступово просіюємо борошно, в кінці додаємо мʼяке масло і замішуємо тісто мінімум 10 хв (або руками, або міксером).
Залишаємо в теплі піднятись, потім викладаємо у форми, ще раз залишаємо піднятись і ставимо випікати при температурі 180 градусів 30 хв до сухого сірника.
Коли охолонуть, виймаємо серединку і м'якуш та наповнюємо улюбленим згущеним молоком (чим більше, тим смачніше). Прикрашаємо і коли застигне глазур можемо смакувати.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт шоколадних яєць до Великодня.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!