ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт святкового м'ясного рулету

Рецепти 16:30 - 04 травня 2024

З ним свяковий стіл стане ще привабливішим

Рецепт святкового м'ясного рулету

Рецепт святкового м'ясного рулету/Фото: bing

До Великодня підготувала для вас рецепт традиційного м‘ясного рулету. Смачних та затишних вам свят!

Інгредієнти:

  • 2,5-3 кг свинячої грудинки
  • 1 головка часнику
  • червоний перець чилі (сушений)
  • 4 ст. л. олії соняшникової рафінованої
  • сіль
  • чорний мелений перець

Вибираємо на ринку прямокутний шматок свинячої грудинки з чистою шкірою. Промиваємо, просушуємо, розрізаємо вздовж, не розрізаючи остаточно (як книжку).

Ту частину, яка без шкіри, накриваємо харчовою плівкою і добре відбиваємо молотком.

Добре солимо з усіх боків.

Змішуємо вичавлений часник, перець чилі, чорний мелений перець і олію. Змащуємо м’ясо з усіх боків, крім шкіри. Загортаємо в рулет.

Обв’язуємо його кулінарним джгутом. Обертаємо пергаментом, потім у фольгу і залишаємо маринуватися в холодильнику 10-12 годин.

Випікаємо при 180 градусах – 3 години.

Потім знімаємо пергамент із фольгою і запікаємо при 220 градусах - 25-30 хвилин. Якщо менший шматочок, то зменшуємо кількість часу на випікання.

Він дуже смачний як і у гарячому, так і у холодному вигляді.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт шоколадних яєць до Великодня.

Джерело: UAportal

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин