Рум'яні трояндочки з листкового тіста: ідеальна страва за 5 хвилин
Скуштуйте цю страву та порадуйте близьких

Трояндочки з листкового тіста/Фото: скрін з відеорецепта emiliya.yevtushenko
Цей рецепт — справжня знахідка для тих, хто шукає швидкий, смачний та ситний сніданок. Зі листкового тіста, ковбаси, сиру та овочів за лічені хвилини виходять чудові "трояндочки", які неодмінно підкорять вас та ваших близьких.
Інгредієнти (на 3 шт.):
- 250 г бездріжжового листкового тіста.
- 1 помідор.
- 1 солений огірок.
- 100 г твердого сиру.
- 100 г вареної ковбаси.
- Спеції за смаком (сіль, перець, паприка).
- 1 яйце для змащування.
Приготування:
- Підготуємо начинку: подрібніть ковбасу, сир та огірок. Додайте спеції та перемішайте.
- Розморозьте тісто: розкачайте його в пласт товщиною 3-4 мм.
- Сформуйте трояндочки: розріжте тісто на квадрати зі стороною 10 см. На кожен квадрат викладіть трохи начинки. Згорніть квадрат в конвертик, а потім скрутіть його в трояндочку.
- Випікання: застеліть деко пергаментом, викладіть трояндочки. Змастіть їх збитим яйцем.
- Відправте в духовку: розігрійте духовку до 200°C. Випікайте трояндочки 20 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте трояндочки теплими з улюбленим соусом або сметаною.
Спробуйте запечену картоплю з пармезаном: хрустка, ароматна та ситна.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні