ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Булочки з корицею: вир емоцій та смаку

Рецепти 19:35 - 05 травня 2024

Пухкі та смачні, хоч на кожен день

Булочки з корицею: вир емоцій та смаку

Булочки з корицею/Фото: Bing

Ці неймовірно пухкі та ароматні булочки з корицею підкорять ваше серце з першого шматочка. Їх можна готувати з різними начинками, від класичної кориці до вершкового маскарпоне, адже вони створені дарувати вам безмежний калейдоскоп смакових вражень.

Інгредієнти:

  • 300 мл теплого молока.
  • 5 г сухих дріжджів (1 ч. л.).
  • 2 ст. л. цукру.
  • 1 склянка борошна.
  • 2 яйця.
  • 400 г борошна (+/-).
  • 80 г вершкового масла кімнатної температури.
  • 110 г м'якого вершкового масла.
  • 100 г цукру.
  • 1 ст. л. кориці.
  • 1 ст. л. какао.
  • Згущене молоко.

Інструкція:

Тісто:

  • Опара (за бажанням): У теплому молоці розчиніть дріжджі, цукор та 1 склянку борошна. Перемішайте, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 30 хвилин. Якщо опара піднялася, дріжджі активні й можна продовжувати.
  • У мисці збийте яйця з цукром. Додайте опару, борошно (400 г) та розм'якшене масло. Замісіть тісто, що трохи липне до рук. Вимішуйте 10-15 хвилин, до однорідності.
  • Накрийте тісто рушником, залиште в теплому місці на 1-1,5 години, щоб воно піднялося.

Начинка:

Змішайте м'яке масло, цукор, корицю та какао.

Формування:

  • Розкачайте тісто в прямокутник розміром 30х50 см. Змастіть його маслом.
  • Рівномірно розподіліть начинку по тісту.
  • Згорніть тісто в рулет.
  • Наріжте рулет на 12-16 шматочків.
  • Викладіть шматочки у форму на відстані 2 см один від одного.
  • Накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин, щоб булочки піднялися.

Розігрійте духовку до 180°C. Випікайте булочки протягом 20-30 хвилин, до золотистого кольору. Готові булочки полийте згущеним молоком.

Спробуйте запечену картопля з пармезаном.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин