Нереально смачна курка з апельсинами та медом
Один раз спробувавши, ви завжди будете готувати куряче м’ясо тільки так

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Запечена курка є чудовою стравою як на свято, так і в будень, щоб просто порадувати близьких смачненьким. Таке м’яско чудово підходить до будь-якого гарніру.
Що треба:
- сік 1 апельсина + кілька тонких кружальців
- 1 ст л. меду
- 1 ч. л. без гірки каррі
- сіль за смаком
- 1/2 ч. л. перцю червоного меленого
- 2 ст л. олії соняшникової
- 700 гр курячого м'яса (будь-які частини за смаком)
Приготування:
Усі інгредієнти, які призначені для маринаду, змішайте. М’ясо наріжте шматочками та добре обробіть маринадом. Залиште у такому вигляді на 2 години.
Викладіть курку у форму і запікайте 30-40 хвилин при 220 градусах. Курка готова.
Раніше ми писали про те, як приготувати запашний рис з куркою в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні