Ледачий м'ясний пиріг без замішування тіста: простий та ситний рецепт
Такий пиріг вийде смачнішим, ніж з тістом, а готувати його набагато легше

М'ясний пиріг із лаваша/Фото: кадр з відео
Якщо ви любите домашню випічку, але не хочете возитися з тістом, цей рецепт — це те, що вам потрібно. Пропонуємо вам приготувати пиріг з м'ясом, для якого вам не доведеться робити тісто.
Секрет цього пирога простий – готовий лаваш замість тіста. Такий ледачий пиріг не гірше традиційного, а деяким сподобається навіть більше.
Рецепт м'ясного пирога із лаваша: інгредієнти
- лаваш - 2 шт.
- фарш - 750 гр
- цибуля - 3 шт.
- сухий часник - 1 ч. л.
- копчена паприка - 1 ч. л.
- сіль - 1 ч.л.
- прованські або італійські трави - 1 ч. л.
- чорний перець - 1/2 чи 1/3 ч. л.
Для заливки:
- сир - 200 гр
- сметана - 200 гр
- яйця - 3 шт.
- сіль - 1 ч. л.
- італійські трави - 1 ч. л.
Спосіб приготування м'ясного пирога із лаваша:
- До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, сіль та спеції і все перемішати.
- Взяти один лаваш і викласти тонким шаром фарш, далі накрити зверху іншим лавашем. Щільно завернути в рулет. Лаваш нарізати порційно, однаковими за товщиною шматочками і викласти в форму вистелену пергаментом.
- Для заливки до сметани додати яйця, спеції та натертий сир і перемішати. Заливку столовою ложкою викладаємо на заготовки.
- Випікати при температурі 180 градусів 45-50 хв. За 10 хвилин до готовності викласти шар натертого сиру і відправити назад в духовку.
Популярна фуд-блогерка рекомендує скуштувати цікавий рецепт рулетиків із печінки, сиру та часничку. Для створення такого гастрономічного дива можна брати звичайні плавлені сирочки, а заправляти страву господиня пропонує майонезом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!