Редиска по-корейськи: весняний салат, який освіжить та надасть енергії
Підберіть найулюбленіші приправи і вперед

Фото згенеровано ШІ
Навесні так хочеться свіжих салатів. Ось рецепт одного з них.
Що треба:
- 7 шт. середніх редисок
- 1/2 морквини
- 1/2 ч.л.меленого коріандру
- 1/2 ч.л.гострого перцю
- 1 ч.л.приправи для моркви по-корейські
- 2 ст.л.олії
- 1,5 ч.л.лимоного соку
- сіль за смаком
- декілька зелених цибулинок(перо)
- 1-2 зубчики часнику
Приготування:
Натріть моркву на терці для корейських салатів. Редиску наріжте слайсами. Подрібніть зелень, а часник пропустіть через прес. Всі інгредієнти змішайте в салатнику.
Додайте спеції та ще раз перемішайте. Салат має настоятися кілька годин.
Раніше ми писали про те, як приготувати відбивні у духовці.
Джерело:
Cooksnaps
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні