Шпинатний рулет з червоною рибою та вершковим сиром
Легкий, корисний та вишуканий

Рулет із червоною рибою та вершковим сиром / Фото: freepik.com
Цей рецепт шпинатного рулету з червоною рибою та вершковим сиром стане справжньою окрасою вашого столу! Він не лише неймовірно смачний, але й корисний, адже багатий на вітаміни та мікроелементи.
Інгредієнти:
- 150 г шпинату
- 50 г борошна
- 3 яйця
- 1 ч. л. лимонної трави
- 1 ч. л. кунжуту
- 0,5 ч. л. солі
- 200 г червоної риби
- 300 г вершкового сиру
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
Шпинатний бісквіт:
- До шпинату додайте жовтки, сіль та лимонну траву, збийте блендером до однорідної маси.
- Додайте борошно та перемішайте.
- Білки з дрібкою солі збийте до пишних піків.
- Додайте збиті білки до шпинатної маси та обережно перемішайте лопаткою зверху вниз.
- Вилийте тісто на застелений пергаментом деко, розрівняйте та випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 15 хвилин.
- За бажанням, пергамент можна злегка змастити олією.
- Готовий бісквіт накрийте рушником та дайте йому охолонути, перш ніж знімати пергамент.
Начинка:
- Вершковий сир змішайте з лимонним соком.
- Змастіть бісквіт вершковою сирною сумішшю, викладіть на нього червону рибу та посипте кунжутом.
Згортання:
- Акуратно згорніть бісквіт рулетом.
- Загорніть рулет харчовою плівкою та поставте у холодильник щонайменше на 1 годину.
Подача:
Наріжте рулет порційними шматками та подавайте до столу.
Поради:
- Для більш насиченого смаку шпинату можна обсмажити його на сковороді з невеликою кількістю олії протягом 1-2 хвилин перед додаванням жовтків.
- Замість лимонної трави можна використовувати інші спеції, наприклад, мускатний горіх або кмин.
- Для більш святкового вигляду рулету можна прикрасити його свіжою зеленню, оливками або каперсами.
Смачного!
Джерело:
valerikiry
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні