Смачно і корисно: спаржа з печерицями, беконом і пармезаном
Корисна страва готується швидко і порадує смаком та вітамінами

Спаржа з печерицями і беконом / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Спаржа неймовірно корисний овоч, який містить в собі антиоксиданти та флавоноїди. Зараз сезон української спражі, тому пропонуємо рецепт від фудблогера Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 250 г спаржі
- 80 г бекона
- 200 г печериць
- олія
- 30-40 г вершкового масла
- 4-5 зуб часнику
- сіль, перець
- пармезан
Приготування:
- Спаржу миємо і відрізаємо тверду частину. Приблизно 1/3 стебла очищуємо від шкірки. Відварюємо спаржу 1 хвилину в підсоленій воді, а потім одразу перекладаємо у воду з льодом і охолоджуємо.
- На невеликій кількості олії обсмажуємо печериці до золотистого кольору, потім додаємо часник, бекон і спаржу.
- Обсмажуємо все разом буквально 3 – 4 хвилини, додаємо сіль і чорний перець.
- Перекладемо все на тарілку і посипаємо натертим пармезаном!
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом фруктового плову з родзинками та курагою.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні