ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно і корисно: спаржа з печерицями, беконом і пармезаном

Рецепти 15:55 - 18 травня 2024

Корисна страва готується швидко і порадує смаком та вітамінами

Спаржа з печерицями і беконом

Спаржа з печерицями і беконом / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Спаржа неймовірно корисний овоч, який містить в собі антиоксиданти та флавоноїди. Зараз сезон української спражі, тому пропонуємо рецепт від фудблогера Іриски Дімітрової.

Інгредієнти:

  • 250 г спаржі
  • 80 г бекона
  • 200 г печериць
  • олія
  • 30-40 г вершкового масла
  • 4-5 зуб часнику
  • сіль, перець
  • пармезан

Приготування:

  1. Спаржу миємо і відрізаємо тверду частину. Приблизно 1/3 стебла очищуємо від шкірки. Відварюємо спаржу 1 хвилину в підсоленій воді, а потім одразу перекладаємо у воду з льодом і охолоджуємо.
  2. На невеликій кількості олії обсмажуємо печериці до золотистого кольору, потім додаємо часник, бекон і спаржу.
  3. Обсмажуємо все разом буквально 3 – 4 хвилини, додаємо сіль і чорний перець.
  4. Перекладемо все на тарілку і посипаємо натертим пармезаном!

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом фруктового плову з родзинками та курагою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин