ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжній весняний смак: полуничне суфле вдома

Рецепти 09:59 - 19 травня 2024

Відеорецепт від фудблогера допоможе приготувати неймовірно смачне полуничне суфле

Полуничне суфле вдома

Полуничне суфле вдома / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Цей вишуканий десерт вражає і смаком і виглядом. В сезон полуниці просто неможливо втриматися, щоб його не приготувати. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 500 г полуниці
  • 180-200 г цукру
  • 30 г желатина
  • 150 мл води

Приготування:

  1. Желатин заливаємо водою і даємо набухнути.
  2. Полуницю перебиваємо блендером до однорідного стану і доводимо до кипіння.
  3. Знімаємо з вогня і додаємо набухший желатин. Розмішуємо до однорідності.
  4. Даємо масі охолонути до теплого стану і збиваємо 15-20 хвилин. Маса має посвітлішати, збільшитись в об‘ємі і стати повітряною. Збивати можна в декілька етапів, щоб не перегрівати міксер.
  5. Форму застилаємо плівкою і змащуємо олією без запаха. Переливаю масу в форму і залишаємо в холодильнику на декілька годин.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом чізкейка без випічки з улюбленими ягодами: швидко та смачно.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин