Справжній весняний смак: полуничне суфле вдома
Відеорецепт від фудблогера допоможе приготувати неймовірно смачне полуничне суфле

Полуничне суфле вдома / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Цей вишуканий десерт вражає і смаком і виглядом. В сезон полуниці просто неможливо втриматися, щоб його не приготувати. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 500 г полуниці
- 180-200 г цукру
- 30 г желатина
- 150 мл води
Приготування:
- Желатин заливаємо водою і даємо набухнути.
- Полуницю перебиваємо блендером до однорідного стану і доводимо до кипіння.
- Знімаємо з вогня і додаємо набухший желатин. Розмішуємо до однорідності.
- Даємо масі охолонути до теплого стану і збиваємо 15-20 хвилин. Маса має посвітлішати, збільшитись в об‘ємі і стати повітряною. Збивати можна в декілька етапів, щоб не перегрівати міксер.
- Форму застилаємо плівкою і змащуємо олією без запаха. Переливаю масу в форму і залишаємо в холодильнику на декілька годин.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом чізкейка без випічки з улюбленими ягодами: швидко та смачно.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні