Ви маєте це скуштувати: Овочево-м'ясний мікс по-азіатськи
Вишукана страва, яка має бути на вашому столі

Овочево-м'ясний мікс по-азіатськи/Фото: Bing
Ця страва поєднує в собі ніжну яловичину, хрусткі овочі та ароматні азіатські спеції, створюючи неймовірно смачну та ситну їжу. Її можна подавати як салат або як основну страву з рисом або локшиною.
Інгредієнти:
- 500 г яловичини (лопатка, шийка).
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю.
- 0,5 ст. л. солі.
- 3-4 ст. л. соєвого соусу.
- 1 ч. л. приправи до м'яса (паприка, орегано, часник).
- 1 жовток.
- 1 велика цибулина.
- 1 червоний болгарський перець.
- Кунжут і зелень (за бажанням).
Спосіб приготування:
- Підготуйте м'ясо: Покладіть яловичину в морозильну камеру на 20 хвилин, щоб вона трохи замерзла. Наріжте м'ясо тонкими скибочками.
- Замаринуйте м'ясо: Змішайте в мисці сіль, перець, кукурудзяний крохмаль, соєвий соус, приправу до м'яса і жовток. Додайте м'ясо до маринаду і добре перемішайте. Залиште маринуватися на 1 годину.
- Смаження: Розігрійте сковороду на середньо-сильному вогні з 2-3 ст. л. рослинної олії. Додайте мариноване м'ясо і обсмажте протягом 10-15 хвилин, постійно помішуючи, до золотистої скоринки. Не пересушіть м'ясо! Перекладіть обсмажене м'ясо на тарілку.
- Обсмаження овочів: У тій же сковорідці, де смажилося м'ясо, обсмажте нарізану кубиками цибулю і подрібнений болгарський перець протягом 5-7 хвилин, до м'якості.
- З'єднання інгредієнтів: Додайте обсмажене м'ясо до овочів, додайте 1-2 ст. л. соєвого соусу і тушкуйте разом протягом 1-2 хвилин.
Подавайте страву гарячою, посипавши кунжутом і свіжою зеленню (петрушка, кінза). Ця страва може бути як ситним салатом, так і повноцінною вечерею з рисом або локшиною. Навіть холодна вона залишається дуже смачною.
Спробуйте приготувати Італійський салат, де свіжість та насиченість в кожному шматочку.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні