По-літньому смачно: рецепт кабачкових оладок з розсільною бринзою
Ніжні та дуже кабачкові

Рецепт кабачкових оладок з розсільною бринзою / Фото: Freepik
Ці оладки треба перевертати лише лопаткою, щоб не пошкодити форму. Вони не забиті борошном і не мають структури тіста.
Вам знадобиться:
- 800 г молодих кабачків (якщо кабачки старі, зніміть шкірку)
- 2 яйця
- 150 г розсільної бринзи
- невеликий пучок петрушки
- 30 г манної крупи
- сіль та перець на смак
- олія для смаження
Вам знадобиться:
- Натріть кабачки на крупній тертці, додайте сіль, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім добре відтисніть зайву рідину.
- Додайте до кабачків дрібно нарізану петрушку, перець, трохи солі, манну крупу та яйця. Ретельно перемішайте.
- Наріжте бринзу на маленькі кубики і додайте до кабачкової суміші, обережно перемішайте.
- Нагрійте олію на сковороді.
- Викладайте по одній столовій ложці кабачкового тіста на сковороду, формуючи оладки, і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.
- Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб ввібрати зайву олію.
Нещодавно ми ділилися рецептом дієтичного рулету з лаваша.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні