ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

По-літньому смачно: рецепт кабачкових оладок з розсільною бринзою

Рецепти 14:54 - 21 травня 2024

Ніжні та дуже кабачкові

По-літньому смачно: рецепт кабачкових оладок з розсільною бринзою

Рецепт кабачкових оладок з розсільною бринзою / Фото: Freepik

Ці оладки треба перевертати лише лопаткою, щоб не пошкодити форму. Вони не забиті борошном і не мають структури тіста.

Вам знадобиться:

  • 800 г молодих кабачків (якщо кабачки старі, зніміть шкірку)
  • 2 яйця
  • 150 г розсільної бринзи
  • невеликий пучок петрушки
  • 30 г манної крупи
  • сіль та перець на смак
  • олія для смаження

Вам знадобиться:

  1. Натріть кабачки на крупній тертці, додайте сіль, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім добре відтисніть зайву рідину.
  2. Додайте до кабачків дрібно нарізану петрушку, перець, трохи солі, манну крупу та яйця. Ретельно перемішайте.
  3. Наріжте бринзу на маленькі кубики і додайте до кабачкової суміші, обережно перемішайте.
  4. Нагрійте олію на сковороді.
  5. Викладайте по одній столовій ложці кабачкового тіста на сковороду, формуючи оладки, і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.
  6. Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб ввібрати зайву олію.

Нещодавно ми ділилися рецептом дієтичного рулету з лаваша.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин