Медовик із чорносливом: ніжний, просто тане в роті
Побалуйте близьких солоденьким

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Цей торт виходить м’яким та ніжним. Завдяки чорносливу його смак цікавий та не приторний.
Що треба:
- яйця 5 шт.
- мед 5 ст. л.
- цукор 270 г
- борошно 320 г
- какао 30 г
- розпушувач 1 ч. л. дрібка солі
Для крему:
- сметана 600 г
- цукор 300 г
- чорнослив 150 г.
Приготування:
Просійте борошно в миску з какао, розпушувачем та щіпкою солі. Яйця збийте з цукром до отримання пишної світлої маси. Додайте мед. Продовжуйте збивати, додаючи борошно, доки не вийде однорідне тісто як на оладки.
Змастіть форму вершковим маслом та викладіть в неї тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хв.
Остиглий бісквіт розріжте на 3-4 коржі і перемажте їх кремом, розкладаючи у кожному шарі порізаний чорнослив.
Раніше ми писали про те, як приготувати сирний суп з грінками, який примусить забути про все на світі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!