ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Медовик із чорносливом: ніжний, просто тане в роті

Рецепти 18:15 - 22 травня 2024

Побалуйте близьких солоденьким

Медовик із чорносливом: ніжний, просто тане в роті

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Цей торт виходить м’яким та ніжним. Завдяки чорносливу його смак цікавий та не приторний.

Що треба:

  • яйця 5 шт.
  • мед 5 ст. л.
  • цукор 270 г
  • борошно 320 г
  • какао 30 г
  • розпушувач 1 ч. л. дрібка солі

Для крему:

  • сметана 600 г
  • цукор 300 г
  • чорнослив 150 г.

Приготування:

Просійте борошно в миску з какао, розпушувачем та щіпкою солі. Яйця збийте з цукром до отримання пишної світлої маси. Додайте мед. Продовжуйте збивати, додаючи борошно, доки не вийде однорідне тісто як на оладки.

Змастіть форму вершковим маслом та викладіть в неї тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хв.

Остиглий бісквіт розріжте на 3-4 коржі і перемажте їх кремом, розкладаючи у кожному шарі порізаний чорнослив.

Раніше ми писали про те, як приготувати сирний суп з грінками, який примусить забути про все на світі.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин