Крем-суп з броколі з вершками: рецепт смачної та корисної страви
Страва виходить настільки вишуканою, що її запросто можна сплутати з ресторанним варіантом

Крем-сум з броколі / Фото: Freepik
Крем-суп з броколі з вершками готується просто, з'їдається швидко, а користь усьому організму несе неймовірну. Його безумовно порекомендують дієтологи, адже страва містить шалену кількість вітамінів і мінералів.
Подавати такий суп можна як є або з крутонами, які завжди можна швидко підсмажити на сковорідці з часничком і прованськими травами для аромату.
Інгредієнти
- Броколі — 500 г;
- Вершки — 200 мл;
- Вода — 1 л;
- Цибуля — 1 шт;
- Часник — 2 зубч;
- Масло вершкове — 1 ст.л;
- Перець мелений чорний;
- Сіль.
Крем-суп з броколі з вершками
- Покроковий рецепт крем-супу з броколі з вершками простий до неподобства. Суцвіття капусти потрібно потримати 10 хвилин у холодній воді, а потім нарізати середніми шматочками, як і цибулину.
- Часник можете порубати ножем або пропустити через прес, щоб його смак рівномірно розподілився по всьому супу.
- Воду доведіть до кипіння і відправте броколі варитися близько 20 хвилин, а в цей час підсмажте на вершковому маслі цибулю і часник.
- З'єднайте всі продукти в каструлі, гарненько збийте блендером до отримання однорідної маси та влийте вершки. Смачного!
Раніше ми опублікували цікавий рецепт салату з куркою, який наповнить ваше тіло енергією перед початком літа.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні