Соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета
Просто насолода у мисці

Фото: pexels.com/
Цей салатик наповнює свіжістю та приємними почуттями. Після нього хочеться любити світ. Пікантний соус додає овочам цікавого смаку, який ви згадуватимете ще через години після трапези.
Що треба:
- листя салату
- болгарський перець
- помідор
- огірок
- маринована цибуля
- орегано
Для соусу:
- мед - 1 ст.л
- гірчиця - 0,5 ч.л
- лимонний сік - 1 ст.л
- оливкова олія - 2 ст.л
Приготування
Поріжте овочі на шматочки такого розміру, як вам подобається. Добре все перемішайте. Зачекайте, доки овочі пустять сік. Приготуйте заправку і полийте салат. Ще раз перемішайте.
Раніше ми писали, як приготувати найсмачніший вершковий суп із грибами та курячим філе.
Джерело:
ТГ-канал ПРО КУЛІНАР
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні