Найсмачніші хрусткі пиріжки: оновлений рецепт
Полюбляєте випічку?Тоді цей рецепт точно для вас

Хрусткі пиріжки/Фото: Instagram emiliya.yevtushenko
Цей рецепт пиріжків стане вашим улюбленим завдяки хрусткій скоринці та ароматній начинці з квашеної капусти.
Інгредієнти:
- 150 мл води.
- 150 мл теплого молока.
- 1 ч. л. сухих дріжджів (або 15 г активних).
- 1 ст. л. цукру.
- 1 ч. л. солі.
- 50 г вершкового масла.
- 550-600 г борошна.
Приготування:
- Опара: У великій мисці з'єднайте воду, молоко, цукор, 4 ст. л. борошна та дріжджі. Перемішайте, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 15 хвилин.
- Тісто: Додайте розтоплене вершкове масло та решту борошна. Замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Накрийте харчовою плівкою або рушником і поставте у тепле місце на 1 годину. Тісто має збільшитися вдвічі.
- Начинка: Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Обсмажте цибулю, додайте віджату квашену капусту та тушкуйте 10 хвилин. Влийте 150-200 мл томатного соку, додайте цукор, оцет та тушкуйте ще 20 хвилин, доки рідина не випарується.
- Формування пиріжків: Розділіть тісто на 16 рівних частин, розкачайте кружечки. Викладіть начинку, заліпіть краї. Дайте пиріжкам трохи піднятися (5 хвилин).
- Смаження: Смажте пиріжки у великій кількості розігрітої олії з обох боків до золотистого кольору.
Подавайте пиріжки гарячими, посипавши зеленню.
Спробуйте приготувати крем-суп з моркви з вершками.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні