ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неповторне полунично-шоколадне морозиво: готуємо вдома!

Рецепти 13:35 - 25 травня 2024

Це морозиво стане справжньою окрасою вашого столу

Неповторне полунично-шоколадне морозиво: готуємо вдома!

Полунично-шоколадне морозиво/Фото: instagram. emiliya.yevtushenko

Хто ж не любить морозиво? А ще краще — домашнє, з натуральних інгредієнтів та без штучних добавок? Ось вам рецепт, який неодмінно стане вашим улюбленим!

Інгредієнти (на 12 порцій):

  • 500-600 г полуниці.
  • 350-400 г шоколаду (білого або молочного).
  • 50 мл олії.
  • 100 мл йогурту.

Приготування:

  1. Розтоплюємо шоколад імпульсами в мікрохвильовці, добре розмішуємо. Додаємо олію, перемішуємо до однорідності.
  2. Форму для кексів застеляємо пергаментом і виливаємо на дно трохи шоколадної суміші, формуючи тонкий шар. Відправляємо форму в морозилку на 10-15 хвилин, щоб шоколад застиг.
  3. Тим часом ріжемо полуницю на шматочки та з'єднуємо її з йогуртом.
  4. Дістаємо форму з морозилки і викладаємо на застиглий шоколад полунично-йогуртову суміш.
  5. Залишок шоколаду перекладаємо в кондитерський мішок і поливаємо ним полуницю. Відправляємо форму назад у морозилку на 2 години, щоб морозиво повністю застигло.
  6. Готове морозиво дістаємо з морозилки, за бажанням прикрашаємо свіжими ягодами, листочками м'яти або тертим шоколадом.

Замість кексів можна використовувати будь-яку іншу форму, наприклад, форму для хліба або силіконові формочки для морозива.

Спробуйте приготувати соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин