Рецепт літної закуски від Ектора Хіменеса-Браво
Відмінне блюдо в літню спеку

Фото: Hector Jimenez-Bravo/instagram
Кухня Іспанії та Португалії багата смачними і корисними стравами. Одне з них — софріто. Відомий шеф-кухар Ектор Хіменеса-Браво пропонує рецепт цієї літньої закуски.
Як розповідає шеф-кухар, софріто прекрасно підійде до риби або качці.
Інгредієнти:
- Лук червоний 50 гр.
- Фенхель 70 гр.
- Полуниця 300 гр.
- Чорний перець 7 гр.
- Оливкова олія 70 гр.
Спосіб приготування:
- Сливки потрібно нагріти до 60 градусів, потім додати моцарелу і прибирати на годину відпочивати.
- Червону цибулю і фенхель нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в великій кількості оливкової олії.
- Додаємо насіння соняшнику.
- Коли овочі присмажилося додаємо м'яту руками полуницю, сіль і чорний перець.
- Тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні.
- На тарілку виливаємо софріто, зверху додаємо страчателлу, сіль і перець, прикрашаємо зеленню фенхеля.
Раніше ділилися секретом приготування сирної запіканки з яблуками.
Також розповідали про рецепт молочного коктейлю з бананом і апельсином.
Джерело:
Hector Jimenez-Bravo
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні