ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рецепт літної закуски від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепти 12:15 - 03 липня 2021

Відмінне блюдо в літню спеку

Hector Jimenez-Bravo

Фото: Hector Jimenez-Bravo/instagram

Кухня Іспанії та Португалії багата смачними і корисними стравами. Одне з них — софріто. Відомий шеф-кухар Ектор Хіменеса-Браво пропонує рецепт цієї літньої закуски.

Як розповідає шеф-кухар, софріто прекрасно підійде до риби або качці.

Інгредієнти:

  • Лук червоний 50 гр.
  • Фенхель 70 гр.
  • Полуниця 300 гр.
  • Чорний перець 7 гр.
  • Оливкова олія 70 гр.

Спосіб приготування:

  • Сливки потрібно нагріти до 60 градусів, потім додати моцарелу і прибирати на годину відпочивати.
  • Червону цибулю і фенхель нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в великій кількості оливкової олії.
  • Додаємо насіння соняшнику.
  • Коли овочі присмажилося додаємо м'яту руками полуницю, сіль і чорний перець.
  • Тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні.
  • На тарілку виливаємо софріто, зверху додаємо страчателлу, сіль і перець, прикрашаємо зеленню фенхеля.

Раніше ділилися секретом приготування сирної запіканки з яблуками.

Також розповідали про рецепт молочного коктейлю з бананом і апельсином.

Джерело: Hector Jimenez-Bravo

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин