Смачний літній десерт: міні-чизкейки з полуницею
Відеорецепт смачних і легких в приготування чизкейків

Міні-чизкейки з полуницею / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Ці чизкейки мають всі шанси стати улюбленим десертом. Готуються швидко і легко, а для прикрашання можна використати полуницю чи інші сезонні ягоди. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 150 г пісочного печива
- 60 г вершкового масла
- 300 г вершкового сиру
- 120 г цукру
- 10 г ванільного цукру
- 2 яйця
- 150 г сметани (20%)
- 0,5 ст л лимонного соку
- 1 ст л борошна (з невеликою гіркою)
- Полуниця чи інші ягоди
Приготування:
- Для основи пісочне печиво подрібнюємо у крихту за допомогою блендера. Додаємо розтоплене вершкове масло і добре перемішуємо. Викладаємо на дно формочок і утрамбовуємо.
- До вершкового сиру додаємо цукор і ванільний цукор, збиваємо 2-3 хвилини на низьких обертах. Вводимо яйця і знов збиваємо на низьких обертах до однорідної консистенції. Додаємо сметану, лимонний сік і борошно і збиваємо до однорідності. Довго збивати не треба, маса має просто набути однорідної консистенції.
- Кремову масу розкладаємо по формочкам і стукаємо трохи по столу, щоб маса рівномірно розподілились.
- Відправляємо в духовку за температури 160 ° приблизно на 16 — 18 хвилин. Чизкейки мають трохи піднятися, верх схватитися. Коли дістанете їх з духовки, вони осядуть, так і має бути.
- Даємо чизкейкам дуже добре охолонути в холодильнику не менше ніж 3-4 години і прикрашаємо ягодами.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом кабачкових сендвічів.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні