ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачний літній десерт: міні-чизкейки з полуницею

Рецепти 20:34 - 25 травня 2024

Відеорецепт смачних і легких в приготування чизкейків

Міні-чизкейки з полуницею

Міні-чизкейки з полуницею / Фото: Instagram @iriska_dimitrova

Ці чизкейки мають всі шанси стати улюбленим десертом. Готуються швидко і легко, а для прикрашання можна використати полуницю чи інші сезонні ягоди. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.

Інгредієнти:

  • 150 г пісочного печива
  • 60 г вершкового масла
  • 300 г вершкового сиру
  • 120 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 150 г сметани (20%)
  • 0,5 ст л лимонного соку
  • 1 ст л борошна (з невеликою гіркою)
  • Полуниця чи інші ягоди

Приготування:

  1. Для основи пісочне печиво подрібнюємо у крихту за допомогою блендера. Додаємо розтоплене вершкове масло і добре перемішуємо. Викладаємо на дно формочок і утрамбовуємо.
  2. До вершкового сиру додаємо цукор і ванільний цукор, збиваємо 2-3 хвилини на низьких обертах. Вводимо яйця і знов збиваємо на низьких обертах до однорідної консистенції. Додаємо сметану, лимонний сік і борошно і збиваємо до однорідності. Довго збивати не треба, маса має просто набути однорідної консистенції.
  3. Кремову масу розкладаємо по формочкам і стукаємо трохи по столу, щоб маса рівномірно розподілились.
  4. Відправляємо в духовку за температури 160 ° приблизно на 16 — 18 хвилин. Чизкейки мають трохи піднятися, верх схватитися. Коли дістанете їх з духовки, вони осядуть, так і має бути.
  5. Даємо чизкейкам дуже добре охолонути в холодильнику не менше ніж 3-4 години і прикрашаємо ягодами.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом кабачкових сендвічів.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин