Переходимо на весняне меню: кабачкова піца з помідорами та грибами
Страва поживна та легка для засвоєння

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Ця піца стане овочевою насолодою. Готується легко і просто. Нумо до справи!
Що треба:
- Кабачок - 600 г
- Яйце - 2 шт
- Борошно - 1 ст.
- Сода - 1/2 ч. л
- Сіль, перець - за смаком
Для начинки:
- Помідори - 3 шт
- Гриби відварені 100 г
- Сир нежирний - 100 г
Приготування:
Почистьте молоді кабачки та натріть їх на великій тертці. Додайте сіль, яйця та перемішайте. Поперчіть так, як вам подобається. Додайте просіяне борошно і соду. Замісіть тісто. Воно має бути таким, як виходить на звичайні кабачкові оладки.
Деко змастіть олією і викладіть на нього тісто. Зверху покладіть відварені гриби, нарізані кружальцями помідори і тертий сир. Випікайте в духовці за температури 180 градусів близько 30 хвилин.
Раніше ми писали про те, як приготувати соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!