ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Переходимо на весняне меню: кабачкова піца з помідорами та грибами

Рецепти 12:42 - 27 травня 2024

Страва поживна та легка для засвоєння

Переходимо на весняне меню: кабачкова піца з помідорами та грибами

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Ця піца стане овочевою насолодою. Готується легко і просто. Нумо до справи!

Що треба:

  • Кабачок - 600 г
  • Яйце - 2 шт
  • Борошно - 1 ст.
  • Сода - 1/2 ч. л
  • Сіль, перець - за смаком

Для начинки:

  • Помідори - 3 шт
  • Гриби відварені 100 г
  • Сир нежирний - 100 г

Приготування:

Почистьте молоді кабачки та натріть їх на великій тертці. Додайте сіль, яйця та перемішайте. Поперчіть так, як вам подобається. Додайте просіяне борошно і соду. Замісіть тісто. Воно має бути таким, як виходить на звичайні кабачкові оладки.

Деко змастіть олією і викладіть на нього тісто. Зверху покладіть відварені гриби, нарізані кружальцями помідори і тертий сир. Випікайте в духовці за температури 180 градусів близько 30 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин