ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відчуйте смак найкращого сезону: фаршировані перці в духовці

Рецепти 13:40 - 28 травня 2024

В начинку входять гриби та м’ясо

Відчуйте смак найкращого сезону: фаршировані перці в духовці

Фото: pexels.com

Стартує сезон, багатий на різноманітні овочі. Ловіть момент, готуйте те, що принесе невимовне щастя всім органам чуттів.

Що треба:

  • болгарський перець

Для начинки:

  • куряче філе - 1 шт
  • печериці - 1-2 шт
  • цибуля - 1 шт
  • сметана - 2 ст л
  • сіль, перець, спеції

Приготування:

Розріжте перці на 2 частини, виріжте серцевину і начиніть половинки перців начинкою. Викладіть їх у форму, додайте трохи олії, засипте зверху сиром і закрийте фольгою.

Готуйте в розігрітій духовці під фольгою 30 хвилин. Далі приберіть фольгу і тримайте у духовці до створення золотистої верхівки ще хвилин 10.

Раніше ми писали про те, як приготувати соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин