Відчуйте смак найкращого сезону: фаршировані перці в духовці
В начинку входять гриби та м’ясо

Фото: pexels.com
Стартує сезон, багатий на різноманітні овочі. Ловіть момент, готуйте те, що принесе невимовне щастя всім органам чуттів.
Що треба:
- болгарський перець
Для начинки:
- куряче філе - 1 шт
- печериці - 1-2 шт
- цибуля - 1 шт
- сметана - 2 ст л
- сіль, перець, спеції
Приготування:
Розріжте перці на 2 частини, виріжте серцевину і начиніть половинки перців начинкою. Викладіть їх у форму, додайте трохи олії, засипте зверху сиром і закрийте фольгою.
Готуйте в розігрітій духовці під фольгою 30 хвилин. Далі приберіть фольгу і тримайте у духовці до створення золотистої верхівки ще хвилин 10.
Раніше ми писали про те, як приготувати соковитий весняний салат з болгарським перцем та сиром фета.
Джерело:
ТГ-канал Мама, я Голодний
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні