ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дуже швидко та апетитно: рецепт печінкових оладок з плавленим сиром

Рецепти 17:55 - 29 травня 2024

Обов'язковий рецепт для поціновувачів печінки

Дуже швидко та апетитно: рецепт печінкових оладок з плавленим сиром

Рецепт печінкових оладок з плавленим сиром / Фото: Freepik

Подрібнювати печінку необхідно м'ясорубкою, чопером або кухонним комбайном, щоб зберегти текстуру.

Вам знадобиться:

  • 700 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • 1 середня цибуля
  • 2 вершкових плавлених сирочки по 70 г кожен
  • 50 г манної крупи
  • сіль та перець на смак
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Пропустіть печінку через м’ясорубку (велика сіточка) або подрібніть у кухонному комбайні (не погружним блендером!), щоб зберегти текстуру.
  2. Додайте до подрібненої печінки сіль, перець, яйця, манну крупу та перемішайте. Залиште на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
  3. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте її до легкої золотистості на невеликій кількості олії.
  4. Натріть плавлені сирочки на крупній тертці.
  5. Додайте обсмажену цибулю та натертий сир до печінкової суміші та перемішайте.
  6. Розігрійте олію на сковорідці. Викладайте на сковорідку печінкову суміш, формуючи оладки, та обсмажуйте їх з обох боків до золотистого кольору.
  7. Викладіть готові оладки на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.

Нещодавно ми ділилися рецептом сирного кішу.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин