Дуже швидко та апетитно: рецепт печінкових оладок з плавленим сиром
Обов'язковий рецепт для поціновувачів печінки

Рецепт печінкових оладок з плавленим сиром / Фото: Freepik
Подрібнювати печінку необхідно м'ясорубкою, чопером або кухонним комбайном, щоб зберегти текстуру.
Вам знадобиться:
- 700 г курячої печінки
- 2 яйця
- 1 середня цибуля
- 2 вершкових плавлених сирочки по 70 г кожен
- 50 г манної крупи
- сіль та перець на смак
- олія для обсмажування
Спосіб приготування:
- Пропустіть печінку через м’ясорубку (велика сіточка) або подрібніть у кухонному комбайні (не погружним блендером!), щоб зберегти текстуру.
- Додайте до подрібненої печінки сіль, перець, яйця, манну крупу та перемішайте. Залиште на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.
- Дрібно наріжте цибулю та обсмажте її до легкої золотистості на невеликій кількості олії.
- Натріть плавлені сирочки на крупній тертці.
- Додайте обсмажену цибулю та натертий сир до печінкової суміші та перемішайте.
- Розігрійте олію на сковорідці. Викладайте на сковорідку печінкову суміш, формуючи оладки, та обсмажуйте їх з обох боків до золотистого кольору.
- Викладіть готові оладки на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.
Нещодавно ми ділилися рецептом сирного кішу.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні