Вечеря з молодої капусти та курятини: готуємо смачні та користі стейки
На смак такі стейки виходять дещо хрусткими зовні, а всередині м'які та соковиті

Поживний стейк з капустою на вечерю/Фото: кадр з відео
Стейки можна готувати не тільки м'ясні, але і з корисних овочів. Пропонуємо приготувати стейк із молодої капусти з курочкою у духовці. Капуста виходить дуже ніжною та соковитою, а завдяки прянощами – ще й ароматною.
Рецепт стейка з капусти: інгредієнти
- молода капуста
- куряче філе
- печериці
- цибуля
- вершки
- сир
- для заправки: олія, спеції, сіль
Спосіб приготування стейка з капусти:
- Спочатку змащуємо стейки капусти з обох сторін заправкою і в духовку на 30 хвилин при 160 градусах.
- А поки готуємо начинку із курки, цибулі, грибів і вершків, доводимо до смаку.
- Викладаємо начинку на капусту, зверху сир і в духовку ще на 10-15 хвилин.
Пропонуємо приготувати неймовірно смачний сирний кіш, який можна буде взяти із собою на прогулянку. Цей пиріг надзвичайно легкий у приготуванні.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні