ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Відкриваємо сезон шашлику: соковите м'ясо в пікантному маринаді

Рецепти 15:34 - 02 червня 2024

Цей рецепт стане чудовою основою для приготування шашлику, м'яса по-французьки або інших страв з м'ясом

Відкриваємо сезон шашлику: соковите м'ясо в пікантному маринаді

Соковитий шашлик/Фото: Bing

Втомилися від сухого та жорсткого м'яса? Цей рецепт стане вашим рятівником! Завдяки маринаду з пікантними інгредієнтами та секретному способу приготування ваше м'ясо буде неймовірно соковитим, ароматним і просто танутиме в роті.

Інгредієнти:

  • 1.5 кг свинячої шийки.
  • 2 ст. л. оливкової олії.
  • 1 ч. л. гірчиці.
  • 1 ст. л. томатної пасти.
  • 1 ст. л. гострої паприки.
  • 1-3 ст. л. соєвого соусу.
  • 1 ст. л. меду.
  • 1 ч. л. приправи для м'яса.
  • 0.5 ст. л. солі
  • Мінеральна вода.
  • 1 ст. л. гранатового соусу.

Приготування:

  1. Наріжте м'ясо на порційні шматки.
  2. У мисці змішайте оливкову олію, гірчицю, томатну пасту, паприку, соєвий соус, мед, приправу для м'яса, сіль і гранатовий соус.
  3. Додайте м'ясо до маринаду і ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок був вкритий сумішшю.
  4. Залиште м'ясо маринуватися мінімум на 3-4 години, а краще на ніч в холодильнику.
  5. Обсмажте м'ясо на сковороді або грилі до золотистої скоринки.
  6. Лайфхак для соковитості: Перекладіть смажене м'ясо в каструлю, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 5-10 хвилин.
  • Для більш пікантного смаку можна додати до маринаду трохи гострого перцю чилі. А якщо у вас немає мінеральної води, можна використовувати звичайну воду.

P.S. Не забудьте про секретний інгредієнт — терпіння! Чим довше м'ясо маринується, тим воно буде смачнішим.

Спробуйте приготувати смачний літній сніданок: човники з кабачків з куркою та грибами.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин