Насичений смак, проте приготування: рецепт заливного пирога з цибулею
Смачний рецепт, який готується швидко та просто

Рецепт заливного пирога з цибулею / Фото: Freepik
Цей заливний пиріг стане вашим улюбленим.
Вам знадобиться:
- 350 г цибулі
- 200 мл кефіру (жирність обирайте на смак)
- 2 яйця
- 50 мл олії
- 1 ч.л. цукру
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст.л. сухої цибулі (за бажанням)
- 185 г борошна
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 0,5 ч.л. соди
- 25 г вершкового масла
Спосіб приготування:
- Цибулю порізати півкільцями та обсмажити на вершковому маслі. Смажити на середньому нагріві приблизно 10 хвилин до золотистого кольору.
- У мисці змішати кефір, яйця, олію, сіль та цукор. Ретельно перемішати до однорідного стану.
- Додати борошно, розпушувач та соду. Вимішувати тісто, поступово додаючи суху цибулю.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Дно форми для випічки застелити пергаментом. Якщо використовуєте форму без дна, то спочатку застелити фольгою. Краї форми змастити олією.
- Вилити половину тіста у форму та рівномірно розподілити. Викласти обсмажену цибулю поверх тіста. Зверху розподілити другу частину тіста.
- Випікати 30-35 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом традиційного сирника.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні