Соус "Сальса" із свіжих помідорів та болгарського перцю: смакота, яка наповнює свіжістю
Додавайте смаку до будь-якої страви

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Якщо ви є любителем соусів, то цей рецепт припаде вам до смаку. Соус "Сальса" пікантний та незвичний, він додасть барв у ваше меню та життя.
Що треба:
- 500 гр. свіжих помідорів
- 1 великий болгарський перець
- 1 велика цибулина
- 4 зубчики часнику
- половина стручка перцю чилі
- 50 мл лимону
- пучок кінзи, петрушки
- спеції і сіль - за смаком
Приготування:
Помідори надріжте навхрест, ошпарте окропом і зніміть шкірку. Очищені овочі наріжте дрібними кубиками, або натріть на терці. Почистіть і подрібніть болгарський перець. Наріжте дрібно (або обробіть в блендері) зелень, цибулю та часник.
Перемішайте всі інгредієнти, влийте сік лимона і додайте приправи. Соус має настоятися 15 хвилин для розкриття аромату.
Раніше ми писали про те, як приготувати суп із булгуром і зеленим горошком, за який вас розцілує ваша сім’я.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!