Болгарський традиційний рецепт: суп Таратор
Ідеальний для літньої спеки

Рецепт супу Таратор / Фото: Pixabay
Дуже смачний та простий в приготуванні суп.
Вам знадобиться:
- 1 л кефіру (жирність обирайте на смак)
- 6 свіжих невеликих огірочків
- 3 зубці часнику
- 100 г волоських горіхів
- 30 г свіжого кропу
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Огірки натерти на середню терку. Часник вичавити через прес або натерти на дрібну терку. Горіхи подрібнити, а кріп дрібно порізати.
- В каструлю або миску всипати огірки, часник, горіхи, кріп. Додати сіль та мелений перець на смак. Влити кефір і перемішати. Накрити кришкою та поставити в холодильник на 1 годину.
- Після того, як суп настоїться, можна подавати.
Нещодавно ми ділилися рецептом лінивих голубців.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні