Без цукру: рецепт мангово-йогуртового морозива
Корисні солодощі на літо

Рецепт мангово-йогуртового морозива / Фото: Pixabay
Літо та морозиво – ідеальне поєднання.
Вам знадобиться:
- 400 г м'якоті манго
- 2 ст. л меду
- 200 г йогурту без ароматизаторів та смакових добавок (типу грецького)
Спосіб приготування:
- Манго разом з медом збити занурювальним блендером. Можна залишити невеликі шматочки манго, які потім будуть приємно попадатись в готовому морозиві.
- Додати до манго йогурт і перемішати.
- Перекласти масу в контейнер з кришкою та поставити в морозилку до повного застигання, що займе 6-8 годин.
- Проте перші 3 години кожні 30 хвилин потрібно морозиво діставати та перемішувати вінчиком. Це важливо для запобігання утворенню великих кристаликів льоду
Нещодавно ми ділилися рецептом полунично-базилікової Маргарити.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні