ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Без цукру: рецепт мангово-йогуртового морозива

Рецепти 21:44 - 10 червня 2024

Корисні солодощі на літо

Без цукру: рецепт мангово-йогуртового морозива

Рецепт мангово-йогуртового морозива / Фото: Pixabay

Літо та морозиво – ідеальне поєднання.

Вам знадобиться:

  • 400 г м'якоті манго
  • 2 ст. л меду
  • 200 г йогурту без ароматизаторів та смакових добавок (типу грецького)

Спосіб приготування:

  1. Манго разом з медом збити занурювальним блендером. Можна залишити невеликі шматочки манго, які потім будуть приємно попадатись в готовому морозиві.
  2. Додати до манго йогурт і перемішати.
  3. Перекласти масу в контейнер з кришкою та поставити в морозилку до повного застигання, що займе 6-8 годин.
  4. Проте перші 3 години кожні 30 хвилин потрібно морозиво діставати та перемішувати вінчиком. Це важливо для запобігання утворенню великих кристаликів льоду

Нещодавно ми ділилися рецептом полунично-базилікової Маргарити.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин