ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Коктейль на основі яблучного бренді з маслом апельсинової цедри

Рецепти 15:17 - 21 червня 2024

Цей напій був створений в Парижі та вдосконалений в наші дні

Коктейль на основі яблучного бренді з маслом апельсинової цедри

Фото: anatomyofadrink/instagram

Коктейль ризикує стати вашим улюбленим. Він дійсно класний і доволі поширений. Його смак вишуканий та оригінальний. Якщо втомилися від банального, то він однозначно вам сподобається.

Що треба:

  • 1½ унції / 45 мл. коньяк
  • ¾ унції / 22,5 мл. Кальвадос (яблучний бренді / яблучний джек)
  • ¾ унції / 22,5 мл. солодкий вермут
  • 1 тріска апельсинової гіркоти
  • масло апельсинової цедри

Приготування:

Змішайте всі інгредієнти, дайте напою настоятися кілька хвилин і можете вживати. Найкраще смакує охолодженим.

Раніше ми писали, як приготувати приголомшливий коктейль із соком лайма та ананаса.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин