Коктейль на основі яблучного бренді з маслом апельсинової цедри
Цей напій був створений в Парижі та вдосконалений в наші дні

Фото: anatomyofadrink/instagram
Коктейль ризикує стати вашим улюбленим. Він дійсно класний і доволі поширений. Його смак вишуканий та оригінальний. Якщо втомилися від банального, то він однозначно вам сподобається.
Що треба:
- 1½ унції / 45 мл. коньяк
- ¾ унції / 22,5 мл. Кальвадос (яблучний бренді / яблучний джек)
- ¾ унції / 22,5 мл. солодкий вермут
- 1 тріска апельсинової гіркоти
- масло апельсинової цедри
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти, дайте напою настоятися кілька хвилин і можете вживати. Найкраще смакує охолодженим.
Раніше ми писали, як приготувати приголомшливий коктейль із соком лайма та ананаса.
Джерело:
anatomyofadrink/instagram
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні