Десерт нашвидкуруч: чизкейк з вишнями у склянці
Швидко і смачно

Чизкейк з вишнями у склянці / Фото: Instagram @iriska_dimitrova
Поповнюємо колекцію літніх десертів з фудблогером Ірискою Дімітровою. Сьогодні приготуємо легкий чизкейк з вишнями у склянці.
Інгредієнти:
- 100 г пісочного печива
- 40 г вершкового масла
- 175 г вершкового сиру
- 150 г вершків 33%
- 60 г цукрової пудри
- 1-0,5 ч л лимонного соку
- 350 г вишні без кісточок
- 60-70 г цукру
- 2 ст л води
- 1 ст л кукурудзяного крохмалю
Приготування:
- Пісочне печиво подрібнюємо у блендері разом з розтопленим вершковим маслом.
- Для крему до охолодженого вершкового сиру додаємо холодні вершки, цукрову пудру, сік лимона і збиваємо до утворення пишної густої маси.
- На дно склянки висипаємо крихту печиво з маслом і трішки утрамбовуємо. Зверху викладаємо крем, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 1 — 2 години.
- До вишень без кісточок додаємо цукор і на середньому вогні доводимо до кипіння. Потім додаємо крохмаль, розчинений у воді, і на повільному вогні кип’ятитимо 4 — 5 хвилин, постійно помішуючи. Даємо охолонути.
- Викладаємо вишні в склянки третім шаром і залишаємо в холодильнику ще мінімум на годину.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом справжнього морозива пломбір.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні