ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно смачно і пікантно: люля кебаб з індички з аджикою по-аджарськи

Рецепти 19:00 - 22 червня 2024

Справжній скарб грузинської кухні

Люля кебаб з індички з аджикою по-аджарськи

Люля кебаб з індички з аджикою по-аджарськи / Фото: Bing

Грузинська кухня відома у всьому світі завдяки неймовірним смакам та пікантним закускам. Спробєумо насолодитись і ми, приготувавши з фудблогером Ірискою Дімітровою люля кебаб та аджику по-аджарськи.

Інгредієнти:

  • 1 кг філе стегна індички без шкіри
  • 100 г сала
  • 1 невелика цибулина
  • сіль, перець
  • 1 ст л приправи "Грузинська"
  • свіжа кінза

Аджика по-аджарськи:

  • 200 г гострого перцю
  • свіжа зелень кропу, кінзи та петрушки
  • 3-4 зуб часнику
  • сіль
  • 1 ч л "Хмелі-сунелі"
  • 1-2 ч л приправи "Кавказька"

Приготування:

  1. Філе індичого стегна пропускаємо через м’ясорубку разом з салом. Додаємо подрібнену цибулину, сіль, чорний перець, приправу "Грузинську" від Іріс і зелень кінзи. Фарш перемішуємо і відбиваємо протягом 5— 10 хвилин. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 — 3 години.
  2. Коли фарш дуже добре охолоне насаджуємо його на шпажки і формуємо люля кебаб (приблизно по 100-120г фаршу на 1 шпажку) Перекладаємо на деко, застелене пергаментом, або на решітку і готуємо в духовці при температурі 190 ° приблизно 30 хвилин. Готовність перевіряємо ножем.
  3. Для аджики перець чилі миємо, нарізаємо на невеликі шматки і перекладаємо в чашу блендера. Туди ж додаємо свіжу зелень кропу, кінзи та петрушки. Перебиваємо все блендером і додаємо сіль, подрібнений часник, хмелі-сунелі і приправу "Кавказьку" від Іріс.Перемішуємо і подаємо разом з люля кебабом. Смачного!

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом корисного салату на літо: смачний і дуже простий варіант.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин